Jalkaterapeutti Sanna Talola

Palvelut ja hinnasto

Jalkojenhoito, 45-60 min

Sis. jalkojen kylvetys, iho- ja kynsimuutosten hoito, omahoidon ohjaus ja jalkojen rasvaus. Tarvittaessa liimattava tai puettava kevennys.

60 €

Jalkojenhoito, 60-90 min

Sis. jalkojen kylvetys, iho- ja kynsimuutosten hoito, omahoidon ohjaus ja jalkojen rasvaus. Tarvittaessa liimattava tai puettava kevennys.

Vaativampaa hoitoa tarvitsevat jalat.

75 €

Jalkojen osahoito, 20-30 min

Sisältää kynsien, kovettuman, känsän tai syylän paikallishoidon. Tarvittaessa liimattava tai puettava kevennys.

35 €

Jalkojen terveystarkastus

Sis. ihon ja kynsien kunnon tarkistaminen, jalkojen kuormitus ja analysointi, omahoitotottumusten kartoitus, jalan koon mittaaminen ja omahoidon ohjaus, jalkojen painannekuvat jotka saa mukaan ja jotka toimivat samalla mallina kenkiä hankkiessa ja sovitettaessa.

35 €

Diabeetikon jalkojen arviointi ja tutkimukset

Sis. ihon ja kynsien kunnon tarkistaminen, verenkierron tutkiminen, tuntotestit, sukkien ja kenkien arviointi, omahoidon kartoitus ja ohjaus sekä jalkojen kuormitus.

20 €

Sisäänkasvaneen kynnen hoito, Podofix

Kynnen päälle liimataan aktiiviliuska, johon on kiinnitetty rautalankajousi. Sis. kynnen mekaanisen hoidon, eristeet kynnen reunojen alle sekä kynnen päälle liimattavan liuskan.

40 €

Kynsienhoito

Kynsien mekaaninen hoito.

40 €

Kemiallinen kynnenpoisto

Kemiallinen kynnenpoisto verettömästi ja kivuttomasti. Tehokas menetelmä kynsisienen hoidossa. Sisältää 2 käyntiä. 1. kynsi 40€, seuraavat kynnet 20€/kpl.

alk. 40 €

Silikoni-orteesi

Yksilöllisesti valmistettava silikonituki varpaille. Silikonituki korjaa virheasentoja (mm. vaivaisenluu), tukee ja suojaa varpaita.

alk. 25 €

Poron-pohjallinen (pari)

Keventävä ja iskua vaimentava pohjallinen kenkään. Sopii hyvin keventämään kipeitä jalkapohjia, luupiikkiä, kipeitä känsiä ja kovettumia.

30 €

Verkkokaupastamme voit tilata lahjakortin joko kiinteällä summalla tai tiettyä palvelua varten. Lahjakortti lähetetään tilaajalle sähköpostitse. 

Voit ostaa lahjakortteja myös liikkestä. Sovi ennakkoon aika, kun tulet noutamaan lahjakorttia.